Bevers

Wie zijn de bevers en wat doen wij?

Bevers (Scouting Nederland) - Scoutpedia.nl
Ons Beverlogo!

Bevers leren iedere week iets nieuws door het doen van uitdagende activiteiten  En dat alles gebeurt spelenderwijs en met heel veel plezier. Stuiter is de hoofdpersoon en staat op de bevervlag die elke opkomst wordt gehesen. Verder worden de bevergids en het beverkompas gebruikt als leidraad bij het spel. We zijn gericht op spelen en leren en doen dat zowel groepsgericht als “1 op 1”.

Voorop staat dat het scoutingspel gespeeld wordt in een veilige omgeving. We streven naar een regelmatig contact met de ouders en laten via Bevermail steeds weten welk spel is gespeeld en welke activiteiten we gaan organiseren. Ook op de facebookpagina van de scouting zijn de avonturen te volgen.

Als watergroep organiseren we, als het weer het toelaat, natuurlijk graag activiteiten op, in en om het water. Ook de bevers zijn daar graag te vinden, met een vlet varen op de ringvaart of meevaren met de intocht van Sinterklaas. Daarbij dragen de Bevers altijd een reddingsvest.

Bevers gaan nog niet op zomerkamp maar we organiseren wel een paar maal per jaar een overnachting, soms in het gebouw, soms in tenten op het terrein. De beveractiviteiten zijn afgestemd op de leeftijdsgroep maar kennen een duidelijk scoutingkarakter. Dat houdt in het belonen van prestaties en gedrag en het aanleren van verantwoordelijkheid voor elkaar. Graag zien we onze bevers opgroeien tot waterwelpen en waterscouts.

Bever leeftijd: 4,5-7 jaar
Opkomsttijd: zaterdag 10.00 -12.00

De leiding bestaat uit;
Jiska van der Nagel
Anastasia

Meer informatie nodig of een opkomst mee kijken? Stuur een mailtje naar;
Bevers@waterscouting-deijssel.nl of Info@waterscouting-deijssel.nl