© Waterscouting “De IJssel”   --   Van Gennepweg 5   --   2911 BS   --   Nieuwerkerk aan den IJssel  --  info@waterscouting-deijssel.nl  De Bevers Klik op de thumbnail om te vergroten Kinderen kunnen onder verantwoordelijkheid van een enthousiaste leiding kennismaken met Scouting. Bevers houden vooral van spelen. Spelen in de natuur, sportief spelen, toneelspelen of gewoon samen spelen. Spelenderwijs ontdekken ze de wereld on zich heen. En daarvoor hoeven ze niet op reis. In dorp Hotsjietonia is genoeg te beleven. Bevers spelen niet alleen met Keet Kleur en haar vrienen, maar ook met elkaar. In een groep van hooguit 16 kinderen. Net als bij oudere Scouts kennen de Bevers zo hun eigen gebruiken. Zo worden Bevermanieren genoemd. Bevermanieren liggen echter niet vast. Ze zijn speels en bevorderen vooral het groepsgevoel. Zo leren de Bevers spelenderwijs samen te werken. Heb jij zin om een keertje te komen kijken? Je bent elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom!